Monday, June 28

new invention by world wellness


Ahad , 27-06-2010 world wellness telah melancarkan produk baru dari khasiat semulajadi buluh . dengar macam pelik kan ? tapi betul ! sal pergi bersama family ke launching ceremony tersebut . ciptaan yang sangat hebat !


the All New RX Water
kajian lebih 2 tahun oleh Dr. Nordin Darus dalam menyelidik dan mengkaji dalam penciptaan produk ini , maka tercipta lah the All New RX Water yang sangat sesuai digunakan di dalam hidup seharian kita . produk pertama yang menggunakan bahan semulajadi dalam sistem penapisan air .
dengan harga yang sangat berpatutan , mama dah decide nak beli sampai dua .

kakak saya adalah salah seorang daripada pengedar barangan keluaran worldwellness. jika anda nak tengok demonstrasi tentang produk tersebut bolehlah datang ke rumah saya . any enquiries, sila tinggalkan comment anda.

btw congrats kakak dapat naik pangkat :) tahniah once again !




love , sal