Friday, December 31

MY Responsibilities

sneakers love
pack baju pack kasut pack lappy pack semuaa lahh kan
na pg mana ?

na balek perak daaa
good bye semua
see you soon kayh
jaga diri elok elok eh :)
toodles ~ * ahah gedik

love , sal

Thursday, December 30

My last day as SKP here T.T

bukan memorial park tao . itu lain ! harharhar :D

pukul 1:57pm . okay . da kena start kerja balek sebab da na dekat pukul 2 . hari nie last day kerja yawwww !! ta sabar menanti hari jumaat . esok esok * sabar sabar .

sal skp
salimah confession
salimah's photos
semua memori indah yang dirakamkan di sini tak akan lupa kayhhh ! ceewahhh ! ahaha XD
saya rindu shumeee :) weeee
love , sal

bersemangat nie !!!

WUHOOOO !!!
Tiba tiba rasa semangat nak balek campus ouh ! hahahaha :D na tahu ta sebab apa ??

i wanna meet my dear old roomates , classmates and kawan kawan && lagi satu nie serious my long-time-no-see-long-distance-besties :)

i miss you babe !
imissyouenyerny :D

theres more to story yaww . . chillex . . meet you soon ;)

love , sal

OHH GOAALLLL !

melompat gembira dengan riang ria raya nyaa di rumah . woahh woahh * bila macam na dekat dgn goal, last last GOAAAALLLL !!! hahaha !
tengok bola di rumah dengan semangatnyaa pakai shirt biru :) wee ~ tune on channel apa ea uhhh tb1 kottt.. yeah ? aah ,ta pkai astro. cepat skittt dapat tahu result en en . rumah yang layan channel astro lambat sikit shout goal . so bila goal je , mesti na tergelak :D macam waveee ;) ikut sequence ! serious ! first kite shout GOAL, then rumah sebelah , rumah depan & belakang dan seterusnyaa ;D time nie mmg dengan automatik nya saya akan ROFL !


berlari kegirangan ;)

TAHNIAH MALAYSIA :D
SUKSES DI KAKI KEDUA
BRAVO !!! PIALA AFF MILIK MALAYSIAAAA WEHHH !!
INDO JANGAN MAREEE . .


love , sal

Wednesday, December 29

FEEL FREE TO FLY CONTEST : BARANGAN BODY SHOP UNTUK DIMENANGI


fuhhhhhhh * kepenatan -.-' hahaha hihihihi
suke wehhh buat blog jog :) walaupun tade effect dalam aspect menguruskan badan haha ! * dah mengarut ! jogging blog to blog . baca new post blogger huhu . . . tengah syok jogging kan tibe tibe . .

JENG JENG JENG !!

" ehhh ada contest laaaaa :D " * tersenyum gembira
sukaaa gilaaa join contest contest nie ! prize diaaa perghhhh Beshhh kayhh !!!

even just 2 more days je left NAK JOIN JUGA :) !!


dengan itu , saya mempersembahkan :)

lompat gila gembira :D



nie prizezzz yang you guys akan dapat

eksklusif from body shop dari Mr F !

1 x 1st Prize : Barangan THE BODY SHOP bernilai RM100.00

1 x 2nd Prize : Barangan THE BODY SHOP bernilai RM 60.00

1 x 3rd Prize : Barangan THE BODY SHOP bernilai RM 40.00


besh kan ?
nak join ?

anything you guys bole tengok sini -> ContestBeshGila

TAG TAG !! haha :D kawan kawan jadi mangsa

miss rose

miss nani

miss irah

miss um
ie nadia

miss umi

miss sumomo

:) weeeeeeeeeeeee ~

Monday, December 27

GOAAAALLL !!

tengok tk bola semalam ??
tengok tak ? tengok tak ?

match before half time macam -.- . . .
lepas toooooo

WOAH !!

MALAYSIA 3 : 0 INDONESIA

you've done a good job safee
defend style !!! suke suke !
suke tengok goal keeper red shirt ! chinese look :)
safee dapat kasut emas ?

yeahhh harimau malaya da mengaum !! aiiiyoooookkkk :D
see you in Indonesia :)

this wednesday right ??

Saturday, December 25

counting days


oh my ! oh my !
just 5 days to go !!

between happy :) and unhappy :(
o'ohhhh this cant be happening ..
i wanna stay ! i wanna stay !
i missed my old havoc roomates , xaty , miera && ayuni :(


apa apa pon . kena juga !
get prepared salimah ! com'on !
pack all the stuff
its time to g-o-o-o :'(
ohhh not again .. :(
i feel bad
a simple word left to say

Goodbye ..
&& take care



Jiran Saya Tunanggg :)



25 December 2010

kenapa ?


Hari Natal ?

bukan !

jangan na sarcastic atau paranoid . jiran depan je celebrate hari natal :) malam nie mesti meriah dengan letupan bunga api tanpa henti selama 1 jam, every year wehhh ! ta payah susa susa na g dataran ;) tapi post nie bukan na cer pasal tooo ..

jeng jeng jeng ..

haaaaa apa nie ?

lately nie ramai betul yang bertunang . banyak juga dapat jemputan majlis pertunangan nie .
nie pon baru je balek dari kenduri . fuhh penat .. bukan penat apa . . penat makan Haha :D Jiran sy bertunang hari nie :) theme colour pink ! how nice ..

schoolmates aka jiran sal !!!
lama ta jumpa awak atiqahhhh :)

yaaa ! saya mengaku saya tembam sejak kebelakangan niee ( what the ! kebelakangan nie ? bukan always ke . . hee )


well part makan mana bole miss kannn ;) tapi tade photo . . time makan tuu sal focus gilaa ;)



rombongan dari pengantin lelaki

sweet tak sweet tak ? baik cakap sweet cepat :P ! haha :D



Congratulation Kak Leeya :)

love , sal

Pop ! Pop !

sounds like what ?

nie ?


bukan . .

tapi this thing pon FUN juga ;)

tapi agak membahayakan untuk budak budak macammm Amin haha
ada satu Pop nie . serious best and does no harm :)

tahu tak apa ?

okayyy lets scrolling down




down




down





down





down





down

OKAY STOP !

penah ta jumpa benda nie ?


haaaaa nie laaa . .



Bubble Wrap !!
suka panggil popping bubble because its pops alot :D

cool gilaa :D ! serious suka main benda nie time kecik until now.
if dapat parcel yg ada stated " handle with care " mesti ada benda nie ! suka sukaaa :D
dapat idea na post about this stuff bila jiejie pack a parcel na post to one of her friend using this bubble wrap :) nice !

ta jumpa kat kedai ? ta payah susa cari . kat sini kan ada :)
click here for POP POP !

tired of waiting for the bus ?


here !

Playstation Bus Stop

yeah di Malaysia ada nie babe !
tapi ta sure ada kat mana -.-
tapi FUN kan ?
bus stop features boards with bubble wrap ? OHSOMEEE !
while waiting for the bus , spend time popping the bubbles jap :) haha

nie lagi satuuuu
invented from bubble wrap

2010 Bubble Calendar
functional jugaaa :) credit to the inventor !

cute :)


nie Pop yang paling sedap di dunia dan
saya paling sukaaaaa :D !!!



POP CORN
yumayyhhh :)

haha :D enjoy popping everyone

ada benda na cerita lagi nie , wait for my next post kay :)


love ,

Thursday, December 9

Result . .

Depression !

Im feeling down right now. Down . down . down . toooo down . its like im the loser. everyone around me achieve their aims , DL and im the loser among them , Hows that ?!

Struggle next sem ! tamo main main dah ! tensi tensi ! fuhhhh ~

Ya Allah Kau tabahkanlah hati hambamu ini ..

love , sal

Tuesday, December 7

Hello 2011 , imma gonna be old

 
Bila bercakap tentang keputusan peperiksaan . ." seribu tahun ag pown sgup tggu.. " cakap umie nadia :) yeah ! I like that ! because Im already knowsssss mine ! dan ianya sangat teruk dan tidak memuaskan hati saya. saya habiskan masa di dalam bilik dgn mukabuku, blogging dan baca buku kerana tertekan sedikit. terima kasih kepada kakakku yang sanggup bawaku berjalan jalan membeli belah dan makan benda kesukaan, hilang sikit tensi nie :)masih ta percaya . . saya-nak-meningkat-umur ke 20 tahun ! harapan tahun ini, semoga saya menjadi yang lebih baik dari dulu, study smart, menjadi yang lebih bijak berbelanja so tade la mama, kakak dan abang pening kepala, banyakkan bersukan lagi, buat semua assignment dengan baik, tamo jadi procrastinator, control appetite, jogging hari hari. kurangkan kontroversi, tingkatkan prestasi, kurangkan makan ye salimah oi .

hope my birthday celebration was like this on 2011 :)

love , sal

Monday, December 6

can i have this dance ?

once upon a time there was a princess. and she had a lot of beautiful dresses. she had a pink dress, a red dress, a blue dress, a green dress, a purple dress, an orange dress , a yellow dress . . so each dress had a secret power. the pink dress, which had sparkles all over it, could make her fly. and blue dress which had blue sparkles all over it, could make her tiny. and green dress, which had green sparkles all over it , could make her sleep .