Thursday, January 6

its just a number


hohoho its numbers yaww .

2 + 0 = 20
yeahhh thats math error ! * ngek !

dub dab dub dab dub dabbb * heartbeat laju macam ferrari

tengok jam . .

WOAH !

the clock strike 12:01

HAPPY BIRTHDAYYYYY SALIMAH !!!
*bunyi meriah secara tiba tiba hooray dan kawan kawan clap clap seperti lepas tiup lilin di atas kek :D

yeah ! im turn to 20 !

twenty ? dua puluh ? wahh suda dua puluh maa ~



tiba tiba ada orang datang , ta nampak muke dia sbb dia tutup pkai huuuugee .. giant teddy bear ! , then dapat tahu , its a guy, dah laa cute :) bawa balloon banyak banyak juga pula tooo . then dia bagi balloon too kat kite weeeee ~ awww romantik ouhh * cehh berangan je kerja :D tapi if ada la orang buat mcm tooo hmmm * berangan lagi ! aishhh !

"growing old is compulsory
growing up is optional"
eheee ;)

na cerita lagi nie . . nti saya post lagi kayh , ttfn :)
love , sal