Monday, January 3

satu hari bersama tersayang

celebrate new year dalam kereta ? penah buat ta ? haha

hari jumaat yang lepas , malam baru bergerak ke perak . balek kampus ku . cuti sem da abes daaa .. semester empat bermula !! bagaimanakah salimah akan mengharungi segala cabaran yang akan tiba ? mampukah dia menempuhinya seorang diri ? kita bersambung di episod yang akan datang . . Muahahahahhhaha * sila baca dengan nada dialog time abes cerita dragon ball ;)

ehee
so satu fam sambut new year dalam kereta . besh ! dapat juga tengok fireworks kat area perak ehee :) malam too stay di rumah kakak kat perak weee

esok paginya, bangun awal sebab na booked katil , meja & locker . nie benda yang MESTI ada dalam "what-to-do list" saya !





so mmg setiap sem buat macam nie weee . soo letak semuaaa barang dalam bilik , put on the cadar , letak sumthg atas meja and locker then lock the locker :) settle !

next, pendaftaran !


dia , classmate saya , nisa . insan yang pertama saya jumpa di kampus time registration :)

daftar di dsi ye kawan kawan . dsi baru youuuu huhu . make sure pakai baju kurung . kuku kena pendek . pkai kasut or flatts macam saya haha . lelaki jangan la pakai baju kurung nanti orang cakap apa pulaaa -.- pakai mengikut sahsiah rupa diri kayh :) saya ta bawa kad metrik ! ahaha saya buat drama swasta , buat muka sedih sikit kat encik yang jaga kaunter sahsiah rupa diri tuu . PASS ! HAHA !




sempat layan csi jap . huhu . after that , i get to bath . dress up . then straight to . . na pg mana ?



welcome to jusco kinta city !!!
na shopping jap :) weee


serious hari sabtu tooo ramai gila orang XD oh yes ! YEAR END SALE :D

SALIMAHiron lama da ta larat na iron lagi da . dah tiba masa untuk yang baru ambil alih :)

sales girl to promote kat saya yang nie . perghhh bukan hari hari na gosok baju pg function pon -.-'

mosquito killer . kat box tgk macam furious gilaa . takuttt. tapi reality ;D ahaaa nyamuk pon segan na mati ;)


memzabir tenaga time beratur je kott :\

MAKAN TIME !!







budak nie serious comel !

da settle balek laaa . tapi saya da buat silap besar. drama gila ! abang ipar punya simcard hilang ! saya yang buat hilang . takutt gilaaa . da minta maaf . tapi hati dia mesti ta tenang lagi time nie sebab tu number business dia :( my bad . jadi pengajaran kat saya . after this, if shop kat jusco kinta city mesti teringat pasal kejadian tuuu . .


meanwhile, at night . .
Dinner with family :)

babies on board :)



mama jumpa kedai makan nie time sesat na cari jalan to kl . malam time tuu , so ta berapa igt jalan yg mana . igt na tya jalan je , last last dinner kat situ terus hahaha :D nie second time makan sini dgn fam weee . serious sedap nomm nomm nomm . .





ta cukup keropok . tangan pon bole !



keropok da abesh ;)


tukang baca doa keluarga ;)







TO BE CONTINUE . .