Sunday, February 20

ini Event Kami !

lately nie sal tersangat sangat laa busy nyewwww ;) ahahaa * i mean it wehhh!
da lamaaaaaaaaaaaaaaa gila ta update kau bloggy . fuhhhhh . .

ta larat na cite panjang panjang . .

haaa this sem sal study subject Organizing Event (OE) satu class kena organize satu event nie .
so skrg sgt sibuk dgn event tersebut sbb dia ada byk peringkat .
sal under logistic sooo byk kerja na buat , kena tempah dewan , kena tempah kerusi , meja , mic . cakap je apa yang korang nak , nanti sal pegi tempah kan kayh haha ;P
dahh sal ta nak ckp banyak , later on cerite kayh
sal na bagi tahu nie jeee weee

kami dari OM4D
mengalu - alukan kedatangan semua Mahasiswa UiTM Perak bagi menyaksikan pertandingan ini :) datang lah memberi sokongan untuk fakulti anda !



MALAM KEMUNCAK
PERTANDINGAN AKHIR
PENGACARA MUDA 2011

24 FEBRUARI 2011
8:00 - 11:00 MALAM
DEWAN SRI ISKANDAR

* SILA DATANG JIKA ANDA RASA ANDA BERTUAH , SBB KAMI ADA SESI CABUTAN BERTUAH NANTI ;)

* sticker akan disediakan kepada semua pelajar yang hadir


harap maklum .


upcoming next : the progress & back scene of pengacara muda :)