Thursday, May 26

dua lima - lima - dua kosong satu satu


itu bukan nombor telefon rumah saya , mahupun nombor telefon bimbit saya
itu adalah tarikh di mana saya berfoye-foye bersama kawan saya , Noratiqah haha :)

macam tade tempat lain na pegi . as usual Sunway Pyramid
(da bole hafal nama nama kedai di setiap sudut ;] )
okay , semalam g naik bus . so sal mmg ta reti . sal ikuuuuttt je atiqah ney . .
da lama gila kot tak naik bus hmmm
kitorang naik bus rapid kl so sistem dia lain sikit . da kena guna touch n go sekarang neyh .
banyak betul babak babak yang terjadi semasa pergi dan balek ke rumah time naik bus neyh .
ye laa guna sistem baru , if naik kereta pkai touch n go senang je .
tapi if naik bus pkai touch n go, sal mmg ta faham , sal tya byk kali kat pak cik driver tuu kott , tapi sal still ta faham jugaa.
sampai pak cik tu da ta tahu na explain macam mana dah kat sal tehee sorry pakcik . .

yang sal tahu . .
Bit sekali masuk ! Bit sekali keluar ! Bit Bit kad rabbit :D haha


excited , itu yang bole atiqah gambarkan bile da lama gila ta naik bus

sampai je kat sunway pyramid ,


kitorang terus jump to cinema , na tgk movie apa best . .

survey dgn penuh gayannyaaa

dan akhirnyaaaa

atiqah na tgk Nur Kasih pkul 1:20pm tuu :'[ sal da tgk , kena paksa tgk lagi sekali huwaaaa ,
nasib baik dia belanja half :) kekekekeke

as usual , banyak masa lagi sebelum movie start , so we just walk around first :)

tempat yang sal suka sangat pegi suatu masa dahulu ^_^


yes ! finally i bought that shade ;) hehe

okayyy da 1:20pm kawan kawan !
wayanggggg jumm ?


satu jam kemudian . .

adam : nur nampak cantik hari ney
nur : ye ke ? terima kasih bang :)


* okay i adore her scarf !

movie da abesh daaaaaa :') terima kasih atiqah ,
kau buat aku nangis kali kedua dalam wayang yang sama cerita sama hanya seat je yang tak sama .

adakah ini coincidence ? HAHAHAHHA




tiba tiba terjumpa our old school friend :) out dgn boyfie diaaa
dia, yang sal pernah buli suatu masa dahulu , kite dua je yang tahu kan dylla ;) heee

ye sal ta tipu , time school dulu sal mmg nakal .
itu adalah kenyataan bukan khayalan . percayalaahhhhhhhhhhhhhh

sal na beli kasut ney bole ? sukeee sangattt !


okay ! ney part yang sal paling suka :) weee
sal rasa korang da tahu dah ney part apa, kan kan kan ?

penat da jalan sehari suntuk , round and round survey for place to eat .
last last kat sini juga na menyantap :D bedal saje laa labuuuuuu

Wahh ! Pizza Hut ada discount ? *salimah kelihatan tercengang sebentar di situ
selalunyaa discount2 neyh kat clothing je kannn . .
sekarang dunia da maju , kat fooddddd pon da adaaa
50% discount wehhh . . dia ikut daily menu, from mon-fri
sebab tuu muka atiqah ceria macam neyh
penjimatan hebat ! poket gembira , hati pon gembira :D


fenin fikir apa na order , na je sal order sumeee ;)

muka tak puas hati , ta satisfied atas layanan yang diberikan :/
moody pula tetibaa


apa yang kau tak puas hati dengan aku ? cakap laaa !

macam macam cerita hari tuu kite share kan atiqah ?
dari muka surat depan dah nak sampai belakang , tapi belum habes lagi
cerita kau tergantungg kottt. .
nti sambung balek tao ;)

makanan da sampai !

time makan kena focus . sila jangan ganggu masa saya makan
terima kasih .

itu saje untuk hari ini . tttttttttttttttteeettttt -siaran tamat-


apa apa pun sal enjoy sangat hangout ney :)
mana na jumpa kawan yang suka paksa kawan dia tengok cerita yang sama ? sanggup na bayarkan half lagi . . kawan korang ada ? hahahaha !
thanks atiqah :)

* nampak tak betapa skema nya bila sal type dalam bahasa melayu , tapi ia tetap comel bukan ?
bahasa melambangkan bangsa :)
apaaa salimah ? dah laa kau guna ayat rojak ! jangan nak berfalsafah puleee

love , sal