Monday, July 4

1st day for Internal Practical


minggu yang bole buat semua student OM sakit perut , loya , pening kepala , moody dan tak tentu hala . HAHA .

PRAKTIKAL DALAMAN !!!
yaaa ! praktikal dalaman nie akan dijalani oleh student OM sahaja . ianya berlangsung selama seminggu kepada setiap peserta . special kan kami ^_^v
mengikut senarai yang tertampal di foyer OM , every week setiap group akan draw 4 orang dari group masing2 untuk di-Praktikal-Dalaman-kan . macam sal skrg niee wuhooo ~

04072011


woahh hari nie bangun awal , ta seawal hari hari yang lain . bekpes , baca doa bagi hilang nervous skit , then straight to workplace .
hari pertama sebagai practical student di Bahagian Sistem Maklumat Bersepadu (BSMB) . baru pukul 11:o5 minit . da ta tahu na buat apa , jusst baca Kosmo and layan Belog Serius . baru mengenali setaf setaf kat office nie :) tadi kak siti ajak g chifan , tapi maluuu laaa . . baru first day kannnn . . nga tade kerja niee wahahahhhahaa . tadi just check data then print daily combine detail report & answer phone call jewww . da lama ouhhh ta post blog !! time free mcm nie bole laa na post ^_^ hehe , esok esok ta tahuu laa dapat post lagi or tak hehe . wish me luck kayh ;)

love , sal