Wednesday, September 28

PADINI SALE !!!

gadis mana yang ta gila kalau bila dengar perkataan SALE ?
sapa yang cakap TAKKK tuu ? MEH SINI SAL BRAINWASH SIKIT !!
Hahahahaaa :D kidding !!

Haaaa sapa sukaaa shopping sila angkat tangannnnn :D


kesian gilaaa !! muka terpaksa kena angkat tangan *hahahh

memang tidak bole dinafikan lagi . shopping is part of my life bebeh ! i can't live without them ! tapi lately nie , da lama laa ta jejak kan kaki kat mana mana mall . mcm ta cayee jee -.- . . gila hebat lah kau salimah :D *ahah puji diri sendiri ta bole blahh


kepada sesiapa yang angkat tangan tuu , sal rasa korang mesti tersenyum sampai esok bila tengok nie . sbb sal pon bole jadi ta betul jap dengan hanya . . hanyaa melihat benda nie . . serious ! tak tipuuu . . tengok laa sendiri . .tapi nie istimewa untuk penduduk area klang valley je laa . . dan mungkin yang tersenyum sampai esok tuu kawan kawan sekolah sal hahhaa . .


sangat best bukan ?? *angguk cepat !! HAHAA
okay , da bole turun tangan sekarang .


kan best kalau sal bole naik bus dari perak ke shah alam sekaranggg . then g shopping dengan jiejie sampai lebam . ta dapat bayangkan betapa gembira nyaa sal time tuu :DD .
TAPI sal ta bole balek this week :( ada paper yang sangat penting untuk ditempuh . lupa pula na bagi tahu mak sal ta jadi balek . nti na skype dgn amin dan zaim laaa .. waaaa sangat rinduu merekaaa !! harap line sangat baik di pagi sabtu niee . .

. SEKIAN .

(penat cari gambar yg latest baby baby niee kt lappy . . last last jumpa ponnn . . )

Amin

bersungguh Zaim bercerita ;) siap muncung muncung hahaa


love , sal