Sunday, February 20

ini Event Kami !

lately nie sal tersangat sangat laa busy nyewwww ;) ahahaa * i mean it wehhh!
da lamaaaaaaaaaaaaaaa gila ta update kau bloggy . fuhhhhh . .

ta larat na cite panjang panjang . .

haaa this sem sal study subject Organizing Event (OE) satu class kena organize satu event nie .
so skrg sgt sibuk dgn event tersebut sbb dia ada byk peringkat .
sal under logistic sooo byk kerja na buat , kena tempah dewan , kena tempah kerusi , meja , mic . cakap je apa yang korang nak , nanti sal pegi tempah kan kayh haha ;P
dahh sal ta nak ckp banyak , later on cerite kayh
sal na bagi tahu nie jeee weee

kami dari OM4D
mengalu - alukan kedatangan semua Mahasiswa UiTM Perak bagi menyaksikan pertandingan ini :) datang lah memberi sokongan untuk fakulti anda !



MALAM KEMUNCAK
PERTANDINGAN AKHIR
PENGACARA MUDA 2011

24 FEBRUARI 2011
8:00 - 11:00 MALAM
DEWAN SRI ISKANDAR

* SILA DATANG JIKA ANDA RASA ANDA BERTUAH , SBB KAMI ADA SESI CABUTAN BERTUAH NANTI ;)

* sticker akan disediakan kepada semua pelajar yang hadir


harap maklum .


upcoming next : the progress & back scene of pengacara muda :)

Wednesday, February 16

Monday, February 7

Ini informasi mengejutkan


i get this information from my sister . its about an experienced of a person , its related to us , i mean like im doing it, like always . the story was like this ,

aku pon baru tau mende nie..mase aku masuk kelas...aku tunjuk peace symbol gune tangan aku kat lecturer aku(lecturer aku org London)..sbb aku masuk lewat..pastu dia ba
las . .




then aku tanye dia...why u show me F**k???

pastu dia terangkan...klu korng wat camnie...makne nye korng nak maksudkan '' F**k Off "


nie V peace yg salah



ade beza yeee...kedudukan tangan...tu..tgk btol2

nie yang betul punyaa


bile aku tau...bile aku tgk profile pompuan yg tunjuk V symbol yg salah..aku gelak terbahak-bahak..korg dpt x??? sbb tu klu mat salleh tgk mesti dorng marah..kih3


Woahhh ! i cant believe this ! hope ta buat daaa lepas nieee ! TAKE NOTE TAKE NOTE ! Okay girls thats all information tht i can get for you for now . . toodles ~

Saturday, February 5

Tomorrow's


everybody was busy packing all their stuff to get back to campus , while , me , sit on the couch . . lean back and snorrrringgg ahahaa ~ no lah ! i watch them riding the bus *wahhh riding (!) and suddenly crying and waving like an angel ~ wuuuuuu * you can see my empty face (-.-)


the bus ticket
da comot sal buat (-.-') sighh . . geram ! rasa na makan je ticket nieee grrr


dear classmates ,
see you guys on tuesday instead of monday . why ?
because salimah binti abdul jamil beli ticket lambattttttt (!)
so kena balek on monday :\
terpaksa skip class . sorry mr attendance sheet , i make you sad :[ yeah i know im a bad girl . .

kesian roomate sy azmyra tido sorg sorg on sunday night . . OH MY !!! FORGOT TO TELL HER I'LL NOT BE ABLE TO BE THERE ON THE DAY , need to call her now ! like seriously !

love , sal

haha :D

He was totally crack !!! check it out yawwww :D

Friday, February 4


Sometimes when someone says don't worry, it doesn't make us stop worrying. But it would make us worry more! T-T , ant lee shukour


sorry dear :/

lately Imma feel soo stressed out . dgn perubahan cuaca , jap panas jap sejuk . . asyik kena demam je skrg niee :( actually today I should spend some time with atiqah and maisarah . but unfortunately badan ta berapa na sihat , so better duduk rumah , kang pengsan time meet mereka lagi susah pulaa ;) na suruh mereka angkat bagai . silap silap kena tinggal je kat situ an an . .
i miss you guys !

love , sal

Thursday, February 3

baby january

birthday party for baby january
29 january 2011



* sorry i couldn't make it babe :\
pleaseeee buat lagi mcm nie next yearrrrrr !!!
love , sal

sal sukaa inieyyyyy :)


" Siapa pon kawan kita, terima mereka seadanya mcm mana mereka terima kita seadanya. Sebaik baik seseorang pasti ada kelemahannya, seteruk mana sesorang pasti ada kebaikannya. Jangan mudah mnilai seseorang tanpa kita cuba untuk mengenali mereka terlebih dahulu ♥ " - leeya azliyah


love , sal