Thursday, September 29

Pernah dengar G O O G L E G R A V I T Y ?

pada mulanya ia kelihatan hanya seperti home page yang biasa
anda hanya perlu bermain dgn cursor anda , dan gerakkan ia di home page tersebut


satu satu nya home page yang bole . .


di baling baling !!


campak sana ! campak sini !
type kat browser box tuu . .
tindan tindan kan diaaa !!

nahhh anda bole cuba di sini
GOOGLE GRAVITY

HAVE FUN :)

love , sal

Wednesday, September 28

PADINI SALE !!!

gadis mana yang ta gila kalau bila dengar perkataan SALE ?
sapa yang cakap TAKKK tuu ? MEH SINI SAL BRAINWASH SIKIT !!
Hahahahaaa :D kidding !!

Haaaa sapa sukaaa shopping sila angkat tangannnnn :D


kesian gilaaa !! muka terpaksa kena angkat tangan *hahahh

memang tidak bole dinafikan lagi . shopping is part of my life bebeh ! i can't live without them ! tapi lately nie , da lama laa ta jejak kan kaki kat mana mana mall . mcm ta cayee jee -.- . . gila hebat lah kau salimah :D *ahah puji diri sendiri ta bole blahh


kepada sesiapa yang angkat tangan tuu , sal rasa korang mesti tersenyum sampai esok bila tengok nie . sbb sal pon bole jadi ta betul jap dengan hanya . . hanyaa melihat benda nie . . serious ! tak tipuuu . . tengok laa sendiri . .tapi nie istimewa untuk penduduk area klang valley je laa . . dan mungkin yang tersenyum sampai esok tuu kawan kawan sekolah sal hahhaa . .


sangat best bukan ?? *angguk cepat !! HAHAA
okay , da bole turun tangan sekarang .


kan best kalau sal bole naik bus dari perak ke shah alam sekaranggg . then g shopping dengan jiejie sampai lebam . ta dapat bayangkan betapa gembira nyaa sal time tuu :DD .
TAPI sal ta bole balek this week :( ada paper yang sangat penting untuk ditempuh . lupa pula na bagi tahu mak sal ta jadi balek . nti na skype dgn amin dan zaim laaa .. waaaa sangat rinduu merekaaa !! harap line sangat baik di pagi sabtu niee . .

. SEKIAN .

(penat cari gambar yg latest baby baby niee kt lappy . . last last jumpa ponnn . . )

Amin

bersungguh Zaim bercerita ;) siap muncung muncung hahaa


love , sal

Sunday, September 18

bulan peperiksaan akhirrrr :DD

*okayh aku dah bole gilaaa sekarang XDD

first of all , I would like to say Happy Merdeka Raya to those who enjoying eating ketupat and rendang lemang mee sup (rinduu masakan makkk T.T) , and I want to wish Happy Birthday to anyone who celebrate their birthday in this glorious month :)

masih ada hati na beraya walaupun exam final na dekat dahh
aku tak mintak semuaaa niee arghhh !! ( tension sampai guling guling)

apa apa pun , sal tetap menjalankan amanah yg mak beri dan pegang bet yang jiejie janjikan ;)

tengok laa niee anak mak study . bersepahhh . nampak tak betapa bersungguh sungguh nyaa adik study ;) (wink wink)


ini adalah jadual final paper bg class OM5E untuk sept 2011 ,
sal sendiri pon ta larat na tengok


thanks to uzmira bg pinjam pen merah :)


untuk classmates OM5E , kawans, roomate dan jirans ,

DO YOUR BEST FOR YOUR FINAL PAPER KAWAN KAWANN !!!
:D CHAYOK CHAYOKK !!!


love , sal

EAT FRESH !

comel nyaaa stroberi nieee !!
azmyraa you bagi i sikit sangat , lain kali bawak laa dua kotak tao tao ;D hehhee

strawberry + cold water = fresh !!

how refreshing if we can eat strawberry ice cream , strawberry blended or strawberry milkshake or strawberry cupcakes or strawberry strawberry at this kind of time -.-' fuhhh

anyway , i've found this !!! thiz couponz iz really refrezhinggg wallahh !


SO HERE , I got for Month SEPTEMBER & OCTOBER

anyone who wanna join me ?

resipi rahsia dah ada . hmmm . . rasanya penah nampak jugaa , kat perak ada Subway tak ?

love , sal

Thursday, September 15

ngeeee :D

thanks for the berrgerr dude :)



love , sal