Saturday, December 31

sila cakap hye kepada 2012 :D


Assalamualaikum :)
di sini saya ingin mengucapkan ,
Salam Maal Hijrah dan Selamat Tahun Baru Masihi kepada semua !!
pasti apa yg dicitakan dalam tahun 2011 anda suda tercapai bukan ?
mari setting azam baru untuk 2012 !
semoga tahun ini memberikan kita erti hidup yang lebih bermakna dan apa yg diazamkan akan berjaya dicapai , aminnnn . .
mari setting azam baru beramai ramai ~ mari ! mari !

p/s , azam sal sama seperti tahun yg lepas :) ehee
love , sal

Sunday, December 25

Garden Cafe @ Mid Valley


lets have your breakfast , lunch , dinner or maybe your teatime ,
HERE !
at GARDEN lifestyle store and CAFE :)

locate at LOT F 001, FIRST FLOOR
, Mid Valleyhh




antara menu di Garden Cafe :

muka ta sabar ++ excited na makan makan makannnn !

its a type of noodle , and i forgot what its name -.-'

mushroom soup and italian garlic bread

garden cafe chicken choppp

ice lemon tea & chocolate iced


the beautiful place to dine in and have your friends to belanja :D hahhahaaa

sehingga ketemu lagi . .
Assalamualaikum ~

love , sal

the 6th semester : Practical Training



Assalamualaikum semuaaaa .
apa khabar ? sal harap semua nyaa baik baik belaka :)


sal lupa na cerita . this sem sal menjalani latihan amali aka practical di Kompleks PKNS . Bahagian Kemajuan Tanah . jadiii kalau ada sape sape yg ada terniat na beli tanah tuu , don't be hesitate to call us . pm sal if na num phone . utk serious buyers sahaja !

during my practical , i gained a lot of experienced !! and get to know many people and be their friends :) ckp omputih pula hehe ;)

kerja tade laa menimbun . sal banyak habiskan masa dgn makan jee heheh . surau dekat sangat dgn office sal practical so solat fardhu InsyaAllah tade tinggal , sal pon ikut staff staff lain solat berjemaah . bahagia betul practical kat sini . kite datang kerja nie jangan pressure , tamo stress stress , kite datang dgn hati yg gembira sambil berkerja :D baru laa besttt !!



makan . . makann . .


dan makan lagiii . .





time buat kerja , buat betul betul . .



kalau ada masa lapang , time time tade kerja tuu , teringat pasal ujian undang undanggg !


sempat juga sal mentalaah buku niee . .


isnin nie sal amik ujian undang undang . doa kan sal berjaya ye :)


buat kerja lagi . .


kalau ada masa lapang lagi , buat latihan lagi . .


itu laa perkembang sal buat masa niee :) sal na tgk perkembangan kawan kawan sal pulaaa berlari terlompat lompat kegirangan :D

dapat jumpa kembar dia kat sini eheheee >.<

love , sal

Monday, December 19

Se-ko-lah memandu

Assalamualaikum . selamat pagi dan salam satu Malaysia !
ceewahhh bersemangat pula pagi nie !!

yee ! apa yang tertera diatas adalah SEKOLAH MEMANDU . .

dah tua baru na belajar memandu -.- hehh malu jee tutup muka tutup muka . yg dalam satu dewan time ceramah dgn sal pd hari ahad yg lepas sume muda muda belia sal sorang je yg tua sikit ehee

Selamat datang ke sekolah memandu Metro !!
atau nama femes dia Metro Driving Academy

faiezah ; jiran sal


muka mengantuk sememehhh . .
budak baik duduk seat depannn sekali ;))

hidangan di atas ini hanya bole didapati di

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|


sekian , terima kasih
jangan lupaaa , nantikan post yang seterusnyaaa :)
. . love , sal