Monday, January 16

(cont) Se-ko-lah Memandu

Mari sambung cerita tentang sekolah memandu . eheee .
Sal amik class every week since sal practical , weekend je sal freee . So , either sat or sun je sal bole spend time di Metro Driving Academy . Usually sal akan booked on sunday , sbb saturday tu na rest jap , da penat bekerja laa katakann weeeee ~

Sal amik lesen kereta + motor , sal amik lesen motor tu bukannya apa . . incase of emergency ke kan , mcm barang dapur habis na pkai urgent ke tak pon ma injured ke kann merempit laa hantar ma g hospital naik moto . betul tak ? hehe  



So now sal da attend both theory classes and now im waiting for my L laaa haaa then bole laa book untuk kelas amali pulaaaaa :D itu je kot na cerita pasal nieee . kbyee !


love , sal