Saturday, January 14

Aku gila dgn benda nie

Assalamualaikum dan Salam Satu Malaysia :)

(tiada intoduction , nampak sangat kelamkabut nyaa -.-' sighh)

Kadang kadang , kawan kawan nampak sal mcm busy je an ?
kalau dalam bilik mengadap lappy di posisi meja study , atas meja , atas katil , bawah katil tuu . nampak mcm budak skema , rajin study je an ? semua hanya lakonan semata-mata hehe

Anda semua telah tertipu wahhahahaa

tapi tade laa sampai sal lupa menunaikan kewajipan & amanah yg ma bagi :)

sal just layan korean show niee . .

biasa tengok kad serupa nie ta ?

ji hyo yang cun , cuteeee jeeventho she take part dalam running man

kalau time time sedih tuu , bole laa tgk show nie . nie kira heart-break show laa . ahaa mmg korang bakal tade suara after tgk show nie hahaa
kalau anda na tengok juga . cara cara nya adalah seperti berikut .

First

Like page nie
RUNNING MAN

Seterusnya

klik link nie ,
Running Man (Eng Sub)

choose link yg anda minati (mulakan dgn episode 1, baru anda faham jalan ceritanya),
copy & paste pada kotak di atas dan
selamat menonton :)

p/s da dapat tengok tu , jangan sampai lupa dunia sebenar anda sudaa laa


love , sal