Saturday, January 21

Satu hari dgn mama :)


Assalamualaikum . Salam Satu Malaysia !!

hari rabu . amik cuti atas urusan yg tertentu pada belah pagi . free pada petang nya . out dgn mama jap :) drop kt Giant SACC , shop for goods .


tengah happy shopping an , tetiba sal nampak niee . . penuh kat satu side kat rak Giant tuuu . .













Kimchi Ramyunnn !! waaaaaaaaaaaaa :DD
(muka gembira gila time tengok benda benda niee )


eeeee sedapnya tengok niee . teringat kat nobita dia suka makan nie . .


tapi annnn . .
sedih betul bila
tade satu pon yg ada tanda Halal yg real punyaaa mcm niee
:'( sob sob . . so sal terpaksa ucapkan bye byeee kat semua photo photo di atas . .


besaaa punyaaa ~

Both nie je Logo Halal yg betul punyaa . yg lain tuu korang abaikan , sebab yg lain tu tak disahkan oleh Jakim dan ta menjamin masa depan yang cemerlang .
so lupakan niat anda utk beli makanan tersebut atau makan makan di restoran itu .

perjalanan di teruskan . .


haishh tgk maggi maggi niee , teringat kat uzmira & azmyraaa haha :)


pastu mama suruh amik nie , sal tengok . . lama gila sal diri kat situ . . sal tak tau na amik yg mana satu . . banyak jenis kot pasta niee . .
ada Spaghetti , Angel Hair , Vermicelli , Linguine ( mcm nama hero dlm Ratatouile tu jee an ? ) . . Fettucine .

last last ma cakap . amik yg tuuu ! haaa yg tuuu !
ohhhh okay maaa :D

dah settle shopping , jum balekkk ~~

post hari ini sal akhiri dgn serangkap pantun . sila baca ye kawan kawan :D

(khas utk kawan kawan yg menyambut nyaa)

jalan jalan di Giant sampai lemau
jumpa banyaknya ramyunn woww
atas meja penuh buah limau
Gong Xi Fa Cai meow meow

love , sal

2 comments

10:53 PM, January 31, 2012

kalau nak beli makanan mmg kena tgk betul-betullah dia punye simbol halal kan skang ni~

1:59 PM, February 05, 2012

haahh ! betul tuu yana !
tengok dari jauhh sedappp je . tapi bila tengok betul betul , tade tanda Halal . Hadoi ! sedih betul T.T

Post a Comment