Tuesday, January 17

Tako Tao Tao Tao


sesedap namanyaa :))

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera .
hanya post yg pendek hari ini (tu je yg sempat pon ehee)

penah nampak ta kat mana mana ?

sudah menjadi kebiasaan , sal dengan makanan memang ta dapat dipisahkan . . setiap masa na makan . mana ta gem gem ehee . . macam sal dgn phone dan camera . mati je kalau dua dua tu tade . .

haa kalau jalan jalan kat sunway pyramid , ta sah kalau ta beli nieee . suka sangat makan nieee . . weeee :)

theres four flavours to choose from :)
Chicken & Cheese , Prawn , Unagi

& nie flavour yg paling best !! Mr Octo !!


tambah lagi 50sen kalau na tambah bahan bahan dia atas kayh

nyummm ! nyummm !

bole dapatkan di sunway piramid berhampiran andaaa :D
terletak di food court Jusco & bersebelahan dgn Cup Bon or Cup a Bon . . haa something like tht laa

love , sal

2 comments

2:45 AM, January 21, 2012

tak pernah nampak dan tak pernah makan pun.. tsk tsk

8:41 PM, February 05, 2012

suka makan tak ?
duduk area mana ?
kalau duduk area Shah Alam , bole cari kat Shah Alam mall :)

Post a Comment