Sunday, February 26

Eh Froyo tu apa ? Tutti Frutti ? Mahal tak ?



 
Assalamualaikum :) apa cite ? ada okay ? 
Hope anda sihat sejahteraaaa weeee ~ 

Semalam jiejie g Carefour. ma da bagi list beli barang dapur . dia tya , ada na beli apa apa lagi ? sal minta dia belikan yogurt. semangat sal tunggu dia balek. tunggu tunggu punya tunggu . . yogurt yg dipesan bertukar menjadi sebotol minyak masak Seri Murni weh ! ada ke patut -.-' hehh dia lupa beli . sedeyyyyy . . tsk tskkk . .


Hari nie hari Ahad 25 Feb 2012 bersamaan 4 Rabiul Akhir

Just to repay back , hari nie jiejie bawa kami g ber-yogurt apa benda nie ? wujud ke perkataan ber-yogurt -.-' ahh don't care ! as long sedap di dgr ye dak ? hehe   

Jiejie bawak g Tutti Fruttiiiiii . Apa kejadahnya Tutti Frutti tuuu ? Apa yang best sangat sampai Najwa Latif pon shoot mv dia pon kt situ ? berapa banyak "pon" kau nak taip niee pon hishh . . 

Na tahu lebih lanjut ? sila terus melekat kan mata anda di post nie , jgn tekan " x " tau . . layannnn ~

~~~~~~~~~~~~~~~ 


WTF ?



Untuk mengetahui betapa tempting nyaa Tutti Frutti niee . .
Hanya 4 step sahaja diperlukan :
 

 Ingat ! : RM5.30 akan dicaj setiap 100 grams 

Bagi sal , ianya agak mahal hanya utk menikmati secawan yogurt , tapi kalau dapat memberi keriangan seisi keluarga , tape laa kot kalau sekali sekali na merasa an :) lagi best kalau dapat orang yg belanjaa ehee

Jadiiii , anda kena pandai pandai laa agak agak berapa berat nya time amik tuu . amik nie sikit nie sikit tao , nti takot terkejot terlebih budget pulaa time bayar kat cashier lalu pengsan wahhhaha Okay , tak lawak !


- First -

  Ada 3 saiz to choose from . if na jadikan starter , amik yg orange cup tu . Tapi if na mengadap dessert , dengan bangga amik cup yg pink tuuu haaa ehee


- Second -

Choose your flavour . Flavour mcm banana , vanilla , choc , cookies & cream yg nama best best tuuu mmg best ! if flavour buah-buahan lain agak masam sikit . .



-  Third -

Then Add your Toppings , a lot of toppings to choose from , 
letak jeee mana mana sukaaa :D








 - Forth -

Timbang , bayar dan selamat menikmati froyo anda :) 
If cup tu penuhhh sangat an , bole sampai RM60 kena charge HAHA sebab penah kena ! tapi bukan sal laa huhu




Disamping ke-tempting-an-nyaaa , Ia juga baik untuk kesihatan andaa !!
Na diet yg Terbaik ? try diet secara sihat dgn mkn yogurt :)

~~~~~~~~~~

We were having a good time enjoying eating froyo 
santai sudaaa ~ 



 adding toppings as much as possible

 bloated face . awake in the morning , then straight away to eat yogurt ^-^
Haa ! igt sal ta mandi letewwww . . sempat mandi laa


 

 eh eh !
Amin : No camera plishhhh ~~ LOL




4 Cups full of Tempation ~ nyummmm !
da half way da niee . .

 zaim's

 amin's 

 jiejie's 

 sal's


 Amin feels like at home

 sister's gossips 
Yes ! do make yourself at home here :) 
suka hati aku je an ? ehee









Don't ask me why there's 5 cups altogether . Ask him ! He add another cup of Froyo
Heyyy eat alot laahhh this boy :)




I love food and I love everything involved with food. I love the fun of it. I love cooking, although I don't cook very much. I simply love kitchens ;)

Last but not least ,

Have it !
A pose from him , sincerely Zaim :)



 love , sal

2 comments

6:51 PM, February 26, 2012

comelnya zaim!! hihi

9:24 PM, February 26, 2012

@nadea roslan
comel en ? mcm makcik diaa jugaa ;) eheee (hehh perasan!)

Post a Comment