Thursday, February 9

Lecturer aku kawen taun lepas :D



Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera


Pagi td ceria je sal rasa :) dengan bangun lambatnyaa , mama kejot sampai bangun pon ber-kungfu. sal tersepak kipas pagi-pagi HAHA sungguh memalukan Alamak da tercerita kat awak pulaaa -.-' aisehhh  Tapi sempat juga la tadi rembat seteguk dua susu Ducth Lady ngan roti sekeping sebelum naik kereta pak cik Amir g kerja ehee

Bila sampai office je ekspresi ceriaaa je memandangkan perut da terisi. Ta payah fikir pasal perut lagi daaa dan bole focus on kerja. ngeeee. Hari nie adalah hari yg penting ! penting sangat ! Memang penting laa kalau lecturer dari perak na datang melawat kau di pejabat kan kan ? (bermonolog pulaa . . ) 

Hari nie baju kemas digosok rapi setiap inci , shawl lilit baik punyaaa , siap pakai wedges lagi. hehe. Kalau tak , flat yg sama je sal lanyak hari hari ! then bila sampai kat office kalau ta selesa da prepare seliper jepong ;)

Alhamdulillah. lega rasanya bila situasi lecturer bertemu supervisor dah selesai :) dan puan sempat berikan tips dan kata-kata semangat sebelum beredar. Terimah Kasih puan !! Saya akan menjalankan amanah yg puan beri sebaik mungkin ! (tabik springggg!) 



____________________________________________


Miss Yanne datang buat lawatan kat tmpt prac sal :) she look soo lovely as usual . wah wah lagi bertambah-tambah serinya selepas bergelar isteri an an !! heheeee Oh ! Maafkan saya, pembetulan di situ . Puan . Puan Yanne :)

Sal na selitkan sekali kat post nie satu album (bukan album act) ,
Kami , sebagai Wakil Kelas (perlu ke initial caps ? -.-)

The Journey of Us to Wedding Miss Yanne :) 

Enjoy !

I'll let the photo to tell the story . . zasss ~~


 






serius sal chubby gilaa time neyh. baru perasan bila tgk photo niee ehee 











~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Pagi-pagi buta je da sakit jantung sebab tengok kucing nie duk tidoq kat atas tuuu . . 
siap kenyit mata pulaa tuuu ! haishh kasi saspen jee


 da macam na g camping dah ! HAHA




 





 special wedding gift from us :)
p/s utk budak class , sila cari nama andaaaaa hahaaa




nie amoy kwn baik sal :)



tadaaaa ~ dah siap !

terserempak pulaa dgn miss etr kitorang ;)

 teruja dapat mamam tapai ;) hew hew



 tido je kerjaaaaa kau kan sal !! aiyooo mengalahkan driver neyh !

makan tido makan tido makan 
da bangun , terasa lapar puleee heheee



 ketibaan kedua mempelai . . (berserta iringan dendangan kompang)




photo ney je yg okay sikit , even budak yg sal hug tu mcm na nangis da kann ? HAHA
photo yg lain sume muka ta ready jee huhu
na sal uploadkan juga ke ?




tu diaaa ! yg belakang tuuu ! ta hengat :D

 baby tu mcm ckp " Huh? " kan ?  







 kat KL kite ada Petaling Street ,
kat perak pulaa ada Gerbang Malam

time malam je buka tao ~



serius murahhh !









the end :)

love , sal

2 comments

9:53 PM, February 20, 2012

dapat cuci mata tengok gambr , nice

9:05 PM, February 26, 2012

@nia marlissa

Thanks cuci mata kat sini Nia :)

Post a Comment