Friday, March 23

Orang lain busy dgn final , aku busy dgn practical's presentation ++ fuhh

sal been busy for the time being . shes now doing her final report for her industrial practical . currently missing to kitchen , searching for some snacks huhu . .
(selepas meneguk segelas susu dan biskut krim krek krek krekers)
fuhhh da lama da rasanya ta update blog an ?
manyak sebok wohhhhhhh . banyak cerita mahu cerita . tapi bukan ini masanya . nti sal share pada masa akan datang ye ?

kat post nie sal na ckp sikit je .

Sekarang ni musim student universiti busy dgn final paper , presentation dan final assignments . Time time mcm nie laa rasa stress semacam . Mengamuk tak tentu pasal . hilang selera makan . Diri ta terurus lalu menjadi kurus . 

teringat time sal kat kolej dulu (try imagine)
+ Time study week , bertungkus-lumus study dari chapter satu . . kadang kadang sampai lupa tido dan lupa makan -_-' akibat terlalu khusyuk study . . nak jadi budak cemerlang kannn memang cenggitu huhu . 

+ Haa Time time mcm nie laaa meja study bersepah gila . . Bersepah tahap tongkang pecah ~~ uish bersepah tahap kritikal wehhh . . serious waa cakap . .


. . dan dinding dinding yg berdekatan akan menjadi mangsa tampalan kertas nota revision dan formula . 


+ Time time macam nie la semua jenama kopi laris di pasaran ! Pagi petang siang malam ta berenggang dengan kopi (na overnite stay up punya pasal)
If ta dapat coffee kopi ,  bole jadi sawan dalam sehari tu . Tu diaaa hebatnya kuasa secawan kopi ! INGAT ADIK ADIK ! : perangai ini sangat tidak bagus okayh . tido yang cukup amatlah penting untuk badan yang sihat dan tulang yang kuat ! ( eh eh ! mcm iklan susu pula )


+ Time time mcm nie la pon rindu family . . na ceritera dgn mama , shopping dgn mama , rasa na makan masakan mama :(
banyak songeh kau la kan salimah , sebelum nie tade pula mcm tu , biasa jee . time time mcm nie laaa tragedi oktober berlaku lagi . . . time time mcm nie laa tgk photo family , buka photo folder " Family " kt lappy . . hewhew . . ahai ~ rindu rindu ~ tetiba pula rindu kat abah . . mmg tetiba banjir laa bilik tu kann . . 


+ Drama sungguh laaa Time time mcm nieee ~

p/s Terima Kasih kepada anda yg sanggup menemankan saya time study :)
im very sorry for being such a troublemaker & sorry for wasting your time . I owe you an apology . .
. . sal na sambung buat kerja nie . . jumpa lagi kay ? Assalamulaikum :)




2 comments

8:57 AM, March 27, 2012

wah ! akk minum kopi malam2..nie mesti kes sem final..kne bangun malam2 buta sbb study hard..hekhek..klo kte amalkan sekali sekala xpe..klo setiap hari da ketagih tu..xboley nak ckp pape kan , silap hari boley kawan owl kat luar sana..hahaha =)

9:08 AM, March 27, 2012

@Iera balqis

Rasa mcm nak like je comment adik !!
Too bad , tade button like :(

eheee ;)
every sem akak buat mcm tu dik . ahah ! mmg da bole jadi bespreng dgn owl owl kat luar sana ;) huhu

Post a Comment