Tuesday, April 10

Apa yg anda boleh buat dgn voucher buku BR1M ?



Apa khabar semuaaa ? Harap anda anda dan anda sihat belaka C:

Sal jenis yg suka survey merata-rataaaaa sampai laa sal jumpa benda yg betul betul memenuhi citarasa sal . Kawan kawan sal sume da hafal da perangai sal mcm mana hahhh diorg mesti penat gila punya kalau jalan dgn sal haha

Buat penggemar buku berbahasa Inggeris , fiksyen mahupun tidak fiksyen , dapatkan buku buku anda dengan harga yang berpatutan . .





 di sini :D
------------------>

BookXcess
L3-57 Amcorp Mall,
18, Jalan PSN Barat
46050 Petaling Jaya,
Selangor D. E.
Malaysia.
Tel: +603-7956 0455


~~~

Al-kisah . .

Last month sal , qila , jiejie bersama dua orang baby nya , Zaim dan Amin
p singgah AMCORP MALL, PJ sat , nk p beli buku [gara gara voucher buku]

Qila sempat pulaaa posing depan entrance mall C:



Banyak sangat sangat buku yg menarik di sini . Bermula dari bidang architecture sehinggalah masak memasak . Dari journal hinggalah ke novel . Dari baby hingga ke veteran . Dari yang nipis sehingga setebal tebal make-up artis opera cina .
Semuaaaaa buku buku nieee masih dalam keadaan baru [tanda seru] erk ?
 i mean 
THEY WERE NEW . FOR SUCH A CHEAP PRICE [tanda seru]





Zaim dan Amin pon khusyuk membaca . Suka betul bila diorg jumpa buku-buku yg sama watak cerita kartun dlm tv yg diorg tgk hari hari . Wonderpets la , Bob the builder la , Dora laa dan banyak lagi yg sal rasa kalau sal mention kat sini sampai hari jumaat minggu depan pon tak habes . haaa tu dia haihhh ~



Mungkin ada yg berminat ??
 bole la datang sini C:


Nampaknya Qila pon khusyuk membelek buku-buku

Lepas da shopping buku . Kami pon round round satu mall . .
Fortunately , hari tu ada flea market . Every level ada open table , jual barang . Macam macam adaaaaaa . HAAA MACAM ASTRO WEYY [tanda seru]
Dari sekecil kecil benda hingga sebesar besar alam . You name it [tanda seru]
 

ada jual kek

blackberry bold . 


mesti korang mcm " ea ? gila ke hape ? tu kan kek ? "
kalaulah blackberry dan apple is just a type of buah , kan senang 
Okay . aku tau nie tade kaitan . .

dan itu adalah blueberry cheese cake . harga dia berpatutan . aku beli dia dua . rasa dia sedap gilaaa . tade la sampai jadi gila [ mak sal marah betul kalau ckp ckp then ada word gila kat penghujung ayat . mak benci gila org ckp mcm tu . maafkan adik mak , lidah tersasul kekadang ]



Banyak-banyak table yg dibuka . . table nie paling sal gemar lihat . asal ayat aku cam nei ? ahhh lantaklah [tanda seru] Table nie penuh gilaaa dgn hello kitty . tapi bukan sbb tu sal suka  . kaler pink tu wehhh . cayewww shukeww cangat :B


sal suka tgk rice cooker nie [tanda seru byk kali] 
tapi tak tahu la kenapa -_-



take a break for some refreshments



walk more . .




 eat more C:





Perjalanan kami tidak terhenti di situ saja . 
seterusnya kami p singgah SUNWAY PYRAMID pulaaa utk cari kedai buku lain . .


Pilot and the co-pilot


The avenggers pasenggers . 
Amin tido sudaa . cian maksu qila kena pangku . .


satu benda sal suka pasal car park pyramid .
tu [tanda seru]  lampu kat atas tuuu [tanda seru] . kat sini ada parking censor . so menyenangkan proses pencarian parking . yg da merah tu means da occupied . kena cari yg green light kay .


 sesampai saja di MPH . .

Buku nie style [tanda seru] full cerita tentang Nabi Muhammad SAW
buku nie mcm passport . kulit nya yg keras mungkin menjadi salah satu sbb ianya agak mahal.





 Qila pon da pening kepala dah na beli apa lagi . .


Sesinggahya di Popular punnnnn ~



 




 
 change his diaper 


enjoy time for some snacks before we gets home

 Banyak ckp pula si Amin nie . slalu susah dia na bercakap dgn org yg dia ta kenal
Qila pon rajin melayan diaa haha





Sesampai saja di rumah . Sesudah Isyak . .


Mari lah menderma :D
Hulurkan tangan , Ringankan beban
Sal teman mama p ceramah Dr. Fatma di sec 7

 




Alhamdulillah C:
Hari nie segala yg dirancang berjalan sgt baik . Jadual lengkap dipenuhi dgn aktiviti-aktiviti yg berfaedah :D

Novels from Book Xcess

Sal ada lagi baki Lima Puluh hinggit voucher buku .
Ma required : Phone Book
so i should find one for her 
and if ada lebih , sal na beli novel Chicken Soup or others motivational books [bole increase confident skitttt huhu]


p/s simbol mcm [tanda seru] ni bukan saje saje sal buat . tapi . . OH MALANGNYAAA . . KEYBOARD KU ROSAK . ada certain-certain huruf je bole guna [sad face] . harap maaf . kami akan perbaiki segera semua masalah ini . segala kesulitan amatlah dikesali. [bunyi tettttttttt ~ menandakan tammat siaran]

source : Book Xcess Website / Book Xcess Blog

 love , sal

2 comments

5:22 PM, April 18, 2012

I’m seriously happy to discover this great site the future of this blog is getting good and more useful for me thanks and god bless you.
IT Company India

6:52 PM, April 18, 2012

@gunu kumar I'ts been pleasure C:
but, sorry sir . im kinda blur . What did you mean by the great site the future of ths blog ?

Post a Comment