Saturday, April 21

Patutnya dari dulu lagi saya dah tinggal kan awak (!)

saya da cakap dah dgn awak . saya cakap tak nak . tak nak lah !!
kenapa na paksa-paksa saya mcm nie ? saya ta suka laa . .

Awak buat saya hilang kepercayaan saya kt awak .
Dulu awak kata , awak akan simpan semua rahsia yg saya da bg tau awak .

Tapi . awak . tapi awak mungkir . bukan sekali . dua kali . tapi tigaa kali dah .
sy igt awak da berhenti buat perangai mcm dulu tu . tapi awak buat lagi .
awak bg tau semua org pasal saya -_-'' mana saya nak letak muka saya yg leper ney ?

saya . saya . saya dah ta bole percayakan Siti ~~wuuuuu  Tercetus revolusi ini Tapi ironinya cinta kami tak jadi [eh tetiba lagu existplak]

Saya tercair mcm aiskrim vanilla letak tgh panas bila awak ungkapkan kata kata awak . dengan janji-janji manis mu itu . . ohhh dunia ini Penuh kepalsuan Oh mungkinkah tiada Keikhlasan . .

Saya setia dgn awak . sy selalu je dengan awak . tapi awak tak setia dgn saya . saya tau , saya bukan taste awak . kulit sunburn . hidung tak mancung . tembam mcm anak panda baru lepas makan . tak cun mcm neelofa . dan mmg penat gila kalau na mention semua nya mcm penat beratur na beli tiket wayang hari rabu time cuti sbb Upacara pertabalan Agong hari tu . 


Saya tak sangka , awak sanggup buat mcm nie kat saya . 
setelah segalanya kite lalui bersama
T.T . .tsk . . tsk . . [ nangis mcm tgk babak sedih dlm cite Lagenda Budak Setan]



sila klik utk tumbesaran yg ideal


Bole pulak awak buat preview kt saya ?
Bole pulak awak minta saya utk "Publish Now'' ?

Sebab awak la , saya kena cari gamba na cover blkg tu [ haa ? blkg ??]
Nampak plain pula kalau ta letak cover . buruk rupanya .

Saya da fikir masak-masak
Facebook Timeline ? NEVERRRRR (!)(!)(!)

Tp oneday . awak akan automatically change sendiri . saya tau . saya redha  . .

 
 love , sal