Saturday, April 21

GuGurl GiveAway by Anis Athia


Zaman sekarang nie da modern moden . Macam macam adaaaaaa . Mcm Astro !

Dulu budak perempuan main teng-teng , batu seremban , sep sep tom tom bak . . Budak laki pula main gasing , layang-layang . . err . .apa tah lagi ? sal tak join la pula apa yg diorg main -_-' huhh .

Apapa punnn apa yg orang dolu-dolu main mesti outdoor . ada betul ?

Sekarang , the sims , dota , pes , ps 1 2 3 , x box , angry bird dan banyak lagi yg tak-ter-sal-describe . Sume sume tu main indoor kan ? Betul ?

. . . . .

Sal baru perasan . Orang dolu dolu , hidup bahagia , badan sihat jauh dari penyakit . Orang sekarang , badan sihat , tapi skali g check doctor mcm mcm penyakit dapat . terkejut makk !!

[ aku mewujudkan konspirasi ke apa ney ? ]

 Okay . Lupakan apa yg sal cakap tadi .

Sal just nk bandingkan .
Dulu kalau na masuk pertandingan / peraduan kena beli mag , surat khabar , tak pun tgk kat tv [tu pon nasib kalau ada tb] , pastu kena pos jawapan . kena g pejabat pos
[ erk ? memang tade kena-mengena langsung dgn apa yg sal ckp kat atas tadi kan ? ]

Tapi sekarang tak dahhh ~ [tapi ada lagi rasanya]
Dunia da maju !! Semuanya di hujung jari anda :DD !!

CONTEST ONLINE :D [ muka hepi mcm adik dapat result PMR straight A . huahua ]

tak perlu mag . tak perlu surat khabar . tak perlu air liur na lekat setem kat sampul surat lagiiiiii 

Hanya line internet , laptop/pc dan jari jemari anda yang hebat sahaja diperlukan :D hmmmm Mudah Bukan ?

Sal just na join contest nie . mana tahu . ada rezeki nak menang ke ann C; Alhamdulillah
dia ta suruh sal membebel pon . tapi sal . . err . . eheee . .


senang je na join . korang just klik je banner kt bwh nie . 
but this is especially for girls tao . guys ta bole C:





 love , sal

4 comments

9:30 PM, April 21, 2012

thanks sebab sudi join ^_^

9:45 PM, April 21, 2012

@Anis Athia welcome dear C:

11:54 PM, April 21, 2012

aiseh. min baru nak join. haha. kalau on behalf of gegurl x boleh ka? :P

1:01 AM, April 23, 2012

@Syahmi Ahmad alamak . . Haha . bole kotttttt :D cer tanya tuan nya C:

Post a Comment