Friday, May 11

IMAX & Fullhouse


A day with my neighbor , Aqilah , were Aweeeeeesome !!

Venue | SUNWAY PYRAMID SHOPPING MALL , PJ
Day | Wednesday 
Date | 11th April 2011
Holiday | Cuti Pertabalan Agong 
Transportation | KTM & Bus








| Da lama ta naik KTM . da berbulan dah rasanyaa . terkejut bila dapat naik train baru huhu . Banyak kemudahan yg ada dalam train tu . Dari couch first sampai couch akhir tade pintu antara couch dgn couch . So kalau korang na buat shooting kucha kucha hota hey , babak lari lari dalam train pon boleeeeeeeee ~ ahahaa|







Venue | TGV Cinemas . Level R
Tel | 603 2381 3535





| Aku rasa bongoks gila sebab kena Q panjang . ada laa sampai sejam .Agak2 kalau baca paper dah habis an ? dah bole buka tv layan cite spongebob lepas tu , ye dak ? Patut nyaa aku book ticket dulu . if tak tade laa kena beratur panjang cenggini . Moral hari ini : Sediakan payung sebelum hujan .  

Tu lah . Tak tau na choose cite apa . Bajet nak decide kat wayang la kununn . Sekali panjanggggg gilaaaaaaa . Mmg terlebih masa utk "deciding process" perlukan . Berpeluh beratur.  Kalah iklan rexona .  Igtkan ticket da abes , sbb kt dpn aku ada satu bangsa nie bawak group dia ramai ramai p beli ticket . haihh nasib aku baik hari tu . last last dapat juga ticket aku :) yayyyy !

Wrath of The Titans (IMAX 3D) menjadi pilihan . Sangat berbaloi eventho mahal . Aku da lama gila tak tgk wayang . dan aku bukanlah manusia yang gila akan wayang . Tapi sejak aku g tgk IMAX aku jadi addict . Nie semuaaa aqilah punya pasal . HAHA . Jahat gila aku salahkan dia ;) Sekarang aku asyik ajak dia tgk wayang . Hari tu tgk cite The Avenggers . Hari nie aku nampak iklan baru Dark Shadows , ada plak mamat hensem belakon . haha . na g tgk wayang lagi lahai ~ 

   Aku bagi tau qila aku da addict tgk wayang .   
Dia suruh aku beristighfar :) Terima kasih sayang . . |








Venue | Fullhouse Lifestyle Store & Cafe  (just directly below Esprit)
Level | LG 1.96
Price Range | RM 5 - RM50
Tel | 03-5621 9960








| A good deal to look at when you’re at Fullhouse would be 
the set menu which is served from 12pm – 4pm
Sets range from RM13.90 – RM18.90 for soup, main course, drink and dessert 
which is pretty good. | - thefoodaholic.com

| Monday - Friday . Except public holiday and weekend |


http://farm5.staticflickr.com/4058/4238470769_e212e88e18_z.jpg?zz=1 

 Ice lemon tea & Apple juice

INI AYAM KAT BAWAH  ADA SAMA KA SAMA INI GAMBAR ?

 
Wok-Sear Chicken Chop  (RM 16.90)
Grilled chicken thigh served with mashed potato, daily vegetable and 
black pepper raisin gravy
 
 Al-Funghi Spaghetti  (RM 14.90)
Sauteed spaghetti with oyster mushroom, chicken broth and asian flavor.


 

The atmosphere makes the food temptierrr C:












love , sal