Saturday, May 12

Mari peroleh pahala :)

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera :)

Hope you are in pink of health ! 

 amboi ? melawa kau hari nie ? nak pegi mana ?

yeahhh !  I like pinkkk ! Kitewww suke shangattttt >.< 
Okayh tade kena mengena -.- maafkan saya

| Perbincangan diteruskan |

Cheq na habaq mai nieeeeeeeeeee . . . Kawan cheq ada buat business skit . 
Bisnes sambil beramal . Nie project course dia . Tapi aku rasa nie benda yang bagus untuk diteruskan eventho dia da abes pon study course tu . adakah aku betul ?


Business nie bole buat 3 pihak tersenyum :) 
Tuan punya bisnes , Pembeli dan Penerima sumbangan 


Sebagai seorang muslim dan muslimah , kita kan kena aim here after :)

Hampa suma na buat pahala dak ? Nak ? Baguihhh !
Senang jee niee . . Kacang goreng !

Selain hampa senyum kat orang ramai untuk achieve pahala an , 
 Tak kesah la umur korang berapa , tapi bila korang simply ukirkan senyuman di wajah korang , Nescaya ! Korang akan tampak lebih muda dari sebelumnya ! Comel dan muda :)
Percaya tak ?? Percayalahhhhhhhhhhhhhh ~

Haaaaaa meh g website kawan cheq nie . Hang p la shopping kat sana . Sambil hampa suma p shop , hang dapat pahala juga sebab tanpa hampa sedari hampa juga menderma dalam masa yang sama . .


Awat ?
Hangpa tak percaya lagi ka ?
Hangpa p tgk sendiri la hehhhh

Klik je haa kat banner bwh nie

 Aku ada letak banner nie kat belah kanan blog aku . jumpa dak ?
bila bila masa korang free , korang klik la situ . tgk apa ada naaaa . .

Mari Membeli Sambil Menderma :)
Money , It's in your hand :DD 
(haha suke plak aku guna ayat nie)

p/s , aku cakap loghat apa pon aku tak tau . aku main bedal je . ehee . 
harap maaf

love , sal